Amasya Üniversitesi Dr. Hikmet Develi Anaokulu

Vizyon: Eğitim öğretimde , kaliteli ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan, seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu ,özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran ,sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı , cesaretli , çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Temiz Okul Sağlıklı Okul Beyaz bayrak kazanmıştır.

Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Üniversite spor salonunda Beden Eğitimi Bölümü ve Okul öncesi öğretmenliği bölümü ile işbirliği içinde sportif faaliyetler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 ( 358 ) 252 96 66

WEB - https://drhikmetdeveli.meb.k12.tr

Adres - Akbilek Mahallesi Hakimiyet Caddesi Üniversite Blok No4/3 Merkez Amasya

Öğretim Şekli :ikili

Yerleşim Yeri - Amasya Üniversitesi İdari Birimler (Rektörlük) bahçesinde yer almaktadır

Adres - Akbilek Mahallesi Hakimiyet Caddesi Üniversite Blok No4/3 Merkez Amasya

Ulaşım KARAYOLU İLE ÖZEL ULAŞIM SAĞLANABİLECEĞİ GİBİ ;TÜM 4 NO LU HALK OTOBÜSLERİ İLE KURUMUMUZA ULAŞILABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNDEDİR